Avaimet käteen -sähkötyöt

Kaikki yhteystietomme

HN Electric Oy Ab toteuttaa sähkötyöt Kemiön alueella avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä luotettavat asennukset kotiisi tai yrityksesi tiloihin. Kotitalouksille teemme kaikki kotisähköt sekä muun muassa näyttävät led-järjestelmät. Yrityksille toteutamme sähköpiirustukset, suunnitelmat sekä automaatiot ja myymme tarvitsemasi tarvikkeet.

Ota yhteyttä kokeneeseen sähköasentajaan ja pyydä tarjous tarvitsemillesi sähkötöille. Olemme käytettävissäsi Kemiössä ja Paraisilla!

Sähköt kotiin ja mökille

Tarjoamme kaikki tarvitsemasi kodin sekä mökin sähkötyöt pitkällä kokemuksella. Monipuoliset palvelumme pitävät sisällään kaiken aina uuden kohteesi kokonaisurakasta esimerkiksi omakotitalosi ulkovalojen uusimiseen. Me asennamme tai saneeraamme pistorasiat sekä kytkimet luotettavasti ja tehokkaasti.


Muistathan, että sähköalalle kouluttautumaton henkilö saa itse tehdä vain hyvin pienimuotoisia sähköasennuksia kotonaan. Tällä pyritään varmistamaan sinun oma turvallisuutesi. Jätä siis sähköjen asennus- ja muutostyöt luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi!

Piirustukset, suunnitelmat ja automaatiot yrityksille

Toteutamme yrityksille muun muassa sähköpiirustuksia, -suunnitelmia sekä -automaatiota. Olemme myös sähköistäneet esimerkiksi kuivureita maanviljelijöille. Palvelemme kattavasti ja toimimme täsmällisesti ja joustavasti. Saat meistä yrityksellesi luotettavan kumppanin sähkötöihin. Me myymme myös sähkötarvikkeet, kuten pistorasiakytkimet sekä kalustesarjat yrityksesi tarpeisiin.


Meillä on kaikki tarvittavat sähköluvat, jotka toimivat yhtenä takeena ammattitaitoisista sähkötöistä. Valitse HN Electric Oy Ab yrityksesi yhteistyökumppaniksi sähkötöihin!